Om abonnementet

Et abonnement på Kaspersky Safe Kids er et kjøp av rettigheten til å bruke programmet i henhold til visse parametere (for eksempel utløpsdato for abonnement, antall enheter).

Du kan administrere abonnementet via den personlige kontosiden på nettstedet til tjenesteleverandøren (for eksempel via Apple Store, Google Play eller Huawei AppGallery).

Et abonnement kan fornyes automatisk eller manuelt. Et abonnement som fornyes automatisk blir automatisk fornyet ved utløpet av abonnementsperioden helt til du avbryter det. Et abonnement som fornyes manuelt må fornyes ved utløpet av abonnementsperioden. Når et manuelt fornyet abonnementet utløper, kan det hende du får en respittperiode hvor programmet fremdeles er fullt operativ.

Når du bestiller et abonnement på Kaspersky Safe Kids, avbrytes ikke andre abonnementer som inkluderer Kaspersky Safe Kids. Hvis du vil unngå ekstra kostnader, må du sørge for at du har avbrutt eller deaktivert automatisk fornyelse av abonnementer du ikke trenger.

Slik avbryter du et abonnement på Kaspersky Safe Kids Premium eller bytter til manuell fornyelse:

1. Gå til den personlige kontosiden din på tjenesteleverandørens nettsted.
  2. Sjekk om det finnes aktive abonnementer som inkluderer Kaspersky Safe Kids.
  3. Avbryt eller deaktiver automatisk fornyelse av abonnementer du ikke trenger.